Om TioTräd

Varför gå med i TioTräd?

Minska din plastförbrukning

Må bättre och få mindre påverkan på klimatet genom att byta din plasttandborste till en i bambu!

Plantera hela 60 träd per år

Genom att plantera träd runt om i världen så kan du påverka klimatet positivt. Med TioTräd så är du klimatsmart på autopilot!

Klimatkompensera för 4 personer

Tro det eller ej, men genom att gå med i TioTräd så klimatkompenserar du för mer än 4 medelsvenskar per år. Ditt abonnemang gör en stor skillnad!

OM OSS

Vi är TioTräd

Idén TioTräd startades med syfte att tackla den oerhört stora miljöpåverkan som bortslängd plast har på vårt klimat. När man börjar läsa om det i olika medier så förstår man snabbt att vår munhygien har ett högt pris – vilket vi vill försöka ändra på med TioTräd. Genom att byta ut din tandborste till en miljösmart variant av bambu så gör du både land och hav en god tjänst. Utöver detta så planterar du 10 träd varannan månad, vilket klimatkompenserar för över ett ton av plast, eller hela 3 tur & returresor med flyg till Thailand från Stockholm.

Vi hoppas att du vill ta steget och för en försumbar kostnad vara med och göra en stor skillnad för jorden, alla djur, och mänskligheten. Tack för din tid!

Robert Malm

TioTräd

STATISTIK

Våra mål

10.000 utbytta tandborstar
0.1%
100.000 planterade träd
0.1%

VÅRA SAMMARBETEN

Eden Reforestation Projects

TioTräd sammarbetar med organsisationen Eden Reforestation Projects. Genom denna organisation planterar vi träd med 80% överlevnadsgrad i Haiti, Indonesien, Nepal, Madagaskar, och Mozambique.