Endast 29kr första månaden
med koden BARAFRAKT

Bambutandborstar från TioTräd.se

Helt nytt specialerbjudande: Testa en bambutandborste och betala BARA 29 kronor frakt! 💚
Använd rabattkoden: BARAFRAKT

När du går med i TioTräd får du...

 • Premium bambutandborste

  Vår vita bambutandborste (som på bilden) har noga utvalts och ger en perfekt borstning samtidigt som den är 1000 gånger mer klimatsmart än en vanlig tandborste i plast. Den är dessutom betydligt bättre än många andra alternativ på marknaden.

 • Gott samvete

  Genom organisationen Eden Reforestation Projects planterar vi 10 träd i länder som Haiti, Indonesien, Nepal, Madagaskar, och Mozambique. Varje gång du får en ny tandborste och även när du testar vårt erbjudande! Det är schysst mot klimatet om något!

  OBS: Notera att detta inte gäller första månaden med erbjudandet!

 • Betala bara frakt

  Detta är ett specialerbjudande som vi faktiskt förlorar pengar på. Men, jag vill försöka samala ihop en skara människor som verkligen tror på konceptet och vill bidra till miljön 110% tillsammans med TioTräd

Såhär går det till

1. Beställning

Klicka nedan och fyll i namn, address och betalningsuppgifter. Vi använder oss av Stripe som är ett av de vanligaste sättet att betala på nätet. Andra företag som använder sig av Stripe är bland annat Fortum, Cancerfonden, AIK Fotboll, Unicef, Adidas och Facebook.

2. Utskick

Vi skickar alla våra beställningar på en gång så beroende på när du beställer kan det innebära en del väntetid, men du får din tandborste i starten av nästa månad. Detta gör att vi kan ha ett lågt pris och så liten påverkan på miljön som möjligt.

3. Luta dig tillbaka

Du får din tandborste och träd planteras kort efter starten på nästa månad.

Det finns ingen bindningstid, men vi hoppas du vill bli kvar hos oss 💚