Endast 29kr första månaden
med koden BARAFRAKT

Bambutandborstar från TioTräd.se

Helt nytt specialerbjudande: Testa en bambutandborste och betala BARA 29 kronor frakt! 💚
Använd rabattkoden: BARAFRAKT

När du går med i TioTräd får du...

 • Premium bambutandborste

  Vår bambutandborste är noga utvald och ger en perfekt borstning samtidigt som den är många gånger mer klimatsmart än en vanlig tandborste i plast. Själva tandborsten är gjord i bambu medans stråna är gjorda av nylon vilket ska vara BPA-fritt och ha en nedbrytningstid på ca fyra månader.

 • Gott samvete

  Genom organisationen Eden Reforestation Projects planterar vi 10 träd i länder som Haiti, Indonesien, Nepal, Madagaskar, och Mozambique. Varje gång du får en ny tandborste. Det är schysst mot klimatet om något!

  OBS: Notera att trädplantering inte ingår första månaden med erbjudandet!

 • Betala bara frakt

  Detta är ett specialerbjudande till självkostnadspris. Genom att erbjuda en mer attraktiv startkostnad hoppas vi kunna nå ut till fler personer som vill skrota sin plasttandborste och samtidigt bidra till att fler träd planteras på vår jord tillsammans med oss på TioTräd.

Såhär går det till

1. Beställning

Klicka nedan och fyll i namn, address och betalningsuppgifter. Vi använder oss av Stripe som är ett av de vanligaste sättet att betala på nätet. Andra företag som använder sig av Stripe är bland annat Fortum, Cancerfonden, AIK Fotboll, Unicef, Adidas och Facebook.

2. Utskick

Vi skickar alla våra beställningar på en gång så beroende på när du beställer kan det innebära en del väntetid, men du får din tandborste i starten av nästa månad. Detta gör att vi kan ha ett lågt pris och så liten påverkan på miljön som möjligt.

3. Luta dig tillbaka

Du får din tandborste och träd planteras kort efter starten på nästa månad.

Det finns ingen bindningstid, men vi hoppas du vill bli kvar hos oss 💚