Endast 29 kr första månaden
med koden BARAFRAKT

Bambutandborstar från TioTräd.se

Prenumerera och få en ny bambutandborste direkt i postlådan varannan månad. Vi planterar dessutom 10 träd varje gång du får en ny tandborste. Gå med i TioTräd och bli klimatsmart på autopilot! 🌱

När du går med i TioTräd får du...

 • Innovativ Bambutandborste

  Vår bambutandborste är noga utvald och ger en perfekt borstning samtidigt som den är många gånger mer klimatsmart än en vanlig tandborste i plast. Själva tandborsten är gjord i bambu medans stråna är gjorda av nylon vilket ska vara BPA-fritt och ha en nedbrytningstid på ca fyra månader.

 • Gott samvete

  Genom organisationen Eden Reforestation Projects planterar vi 10 träd i länder som Haiti, Indonesien, Nepal, Madagaskar, och Mozambique. Varje gång du får en ny tandborste. Det är schysst mot klimatet om något!

  OBS: Notera att trädplantering inte ingår första månaden med erbjudandet!

 • Frakt ingår

  Naturligtvis ingår frakten. Vi skickar din tandborste direkt till din postlåda varannan månad - du behöver aldrig tänka på att köpa ny tandborste igen.

Såhär går det till

1. Beställning

Klicka nedan och fyll i namn, address och betalningsuppgifter. Vi använder oss av Stripe som är ett av de vanligaste sättet att betala på nätet. Andra företag som använder sig av Stripe är bland annat Fortum, Cancerfonden, AIK Fotboll, Unicef, Adidas och Facebook.

2. Utskick

Vi skickar alla våra beställningar på en gång så beroende på när du beställer kan det innebära en del väntetid (se ovan). Detta gör att vi kan ha ett lågt pris och så liten påverkan på miljön som möjligt.

3. Luta dig tillbaka

Du får din tandborste och träd planteras kort efter det datum som anges ovan.

När du går med i TioTräd så förbinder du dig i 2 månader innan du kan avsluta ditt abonnemang.